Bli speider i Bygdøy speidergruppe

Meld deg inn nå ved å fylle ut INNMELDINGSSKJEMAET.

 

Om Bygdøyspeiderne

Bygdøy speidergruppe har to aktive enheter:
Småspeiderflokk (2.-4. klassinger) – møter onsdager kl. 17.30
Tropp (5.-10. klassinger) – møter onsdager – tidspunkt veksler mellom 17.30 0g 18.30.
Vi møtes vanligvis i speiderhuset vårt i Huk aveny 55 på Bygdøy.
Vi drar på tur ca en helg i måneden.

Oppdatert informasjon om alle aktiviteter finner du alltid i Spond-appen.

Pris: medlemskap koster 640,- kr per år (Økonomi skal ikke være en hindring for å være med i speideren. Ta kontakt om kontingenten er for høy for deg)

Hva er speideren?

Speideren er vennskap, mestring, ledelse og friluftsliv. Du får oppleve mye moro sammen med andre nysgjerrige mennesker som liker å være ute i naturen og som undrer seg over alt det spennende livet og naturen har å by på. I speideren gjør vi det meste, alt fra å tenne bål, padle kano og bygge trehytte, til å ta vare på nærmiljøet vårt med strand- og skogrydding, lære om verdensrommet, ledelse, vennskap og toleranse, klatre i trær og dra på leir i Norge eller utlandet.

Alle speidere får også medlemsbladet SPEIDEREN i posten fire ganger i året.

I speideren får du lov til å være deg selv. Du får utforsket hva du mestrer og dine naturlige talenter. Du kommer til å oppleve viktigheten av at vi alle er forskjellige og kan ulike ting, fordi vi som helhet trenger alle for å være gode sammen. Speideren utvikler hele mennesket. I andre aktiviteter er du kanskje venstrebekk eller tredjekornett, hos oss er du bare Emma eller Tobias.

Bli med!

For å bli med fyller du ut innmeldingsskjemaet HER som sendes direkte til vårt medlemssystem Min speiding. Du vil deretter motta velkomstmail og informasjon fra ledelsen i Bygdøy speidergruppe.

Vi anbefaler å begynne i speideren ved semesterstart (i august/september eller i januar/februar), men det er mulig å begynne når som helst. 

Her finner du vanlige spørsmål og svar som foresatte måtte ha. Ta gjerne direkte kontakt med oss om du lurer på noe eller vil komme på besøk.
Se hva du trenger av utstyr her

INNMELDINGSSKJEMA

Trykk HER for å melde deg inn i Bygdøy Speidergruppe.

KONTAKT

Har du spørsmål eller vil komme på besøk:

Gruppeleder: Mari-Marthe Katt-Ugle, mob: 922 35 637, mail: gruppeleder@bygdoyspeider.no

Foto: Thomas Markento Andresen